Protetică Dentară

  • Home
  • Protetică Dentară
Image

Protetică Dentară

Protetica dentara este ramura stomatologiei care se ocupa cu reintregirea arcadelor dentare, in urma pierderii dintilor, redand morfologia, functionalitatea si estetica aparatului dento-maxilar.

Lucrări fixe

Au ca suport fie dinții naturali restanți pe arcadă, fie implanturi dentare.
Includ: coroane dentare individuale si punți dentare

Proteze mobile sau mobilizabile

O proteză corect executată oferă stabilitate și confort, încat permite o masticație eficientă fără efort și dureri, funcția fonetică revine la normal și se încadrează perfect în din punct de vedere estetic.

Protezele mobilizabile

În funcție de numărul de dinți restanți și sănătoși pe arcadă, într-un caz favorabil se pot indica proteze scheletate cu sisteme speciale. Dinții naturali sunt utilizați ca stâlpi de sprijin a protezelor. Aceștia sunt șlefuiți și îmbrăcați cu coroane dentare speciale.

All on 4 si all on 6

Este o lucrare protetică fixă din ceramică fixată pe 4 sau 6 implanturi, care restabilește o întreagă arcadă dentară. Recomandată celor care și au pierdut majoritatea dinților iar sistemul de implanturi convenționale nu este indicat.

Nu uitati să vă protejati dinții rămași!

Este important să știți că fiecare după extracție dentară, dinții vecini au tendința sa migreze cu intenția de a inchide spațiul creat,pierzand astfel buna implantare in os. Nu lasati bresele edentate mai mult de 6 luni!

Proteze pe implanturi

Protezele nu sunt fixate, sunt doar stabilizate pe implanturi sporind confortul și siguranța pacientului față de protezele mobile. Acestea sunt proteze stabilizate pe implanturi.

Alte Servicii De Stomatologie

V-ați întrebat vreodată ce ar trebui să faceți pentru a vă îmbunătăți zâmbetul? Vă oferim o gamă largă de tratamente dentare, toate în funcție de nevoile dumneavoastră. Echipa noastră oferă servicii de înaltă calitate și personalizate pentru fiecare pacient.

Consultații Stomatologice

Primul pas în decizia de a trata sau de a verifica sănătatea orală este consultația. În

Implanturi dentare

Albirea dinților Zâmbești cu încredere consulație 100% gratuită. Solicită acum o programare și beneficiezi de consultație

Aparate ortodontice invizibile

Albirea dinților Aparate ortodontice invizibile Prietenii, colegii de clasă sau clienții tăi nu vor observa nimic!

Estetică dentară

Estetică Dentară Permiteți-ne să vă ajutăm să vă recâștigați zâmbetul și încrederea în sine! Albirea cu

Protetică Dentară

Protetică Dentară Protetica dentara este ramura stomatologiei care se ocupa cu reintregirea arcadelor dentare, in urma

Endodonție

Terapie Endodontică Tratamentul canalului radicular (cunoscut și sub numele de terapie endodontică, tratament endodontic sau terapia

Parodontologie

Parodontită / Parodontoză Este boala parodontală ce afectează întregul sistem de susținere al dintelui: gingie, ligamente,

Profilaxie dentară

Profilaxie Dentară Este cea mai simplă și accesibilă metodă pentru prevenirea apariției și evoluției bolilor parodontale,

Chirurgie dentară

Chirurgie dentară Pe lângă principalele noastre servicii de stomatologie cum ar fi implantologia sau estetica dentară,

Urgențe stomatologie > 0740074724

Pacienții cu urgențe stomatologice au prioritate, solicitați acum o programare.