Program stomatologie

Program clinica

Luni - Vineri : 09:00 - 20:00

Sambata : 09:00 - 13:00

programare-stomatologie-constanta

Email

programari@astrimed.ro

Urgente-stomatologie

Contact

+0740 074 724

Implanturile dentare

Uită de momentele neplăcute cauzate de lipsa unuia sau a mai multor dinți, acum poți fi tu din nou, poți să zâmbești, să mesteci și să te simti fericit știind că dantura ta arată perfect. Trebuie precizat faptul ca interventia de inserare a implanturilor in os se face sub anestezie loco-regionala, deci NU DOARE. La sfarsitul interventiei, pacientului i se vor prescrie antibiotice si anti inflamatoare ce vor preveni in continuare durerile.

Implanturi dentare

Ce inseamna un implant dentar?

Un implant dentar este contituit dintr-un surub, un bont protetic si o coroana. Astfel, surubul se insera in os printr o procedura chirurgicala minim invaziva, NEDUREROASA, peste care se ataseaza initial un conformator gingival (in jurul caruia gingia prinde o forma adecvata protezarii ulterioare). Cand gingia este vindecata si conformata, se monteaza bontul protetic, care este protezat cu coroana de invelis.

Riscuri si ingrijire post operatorie

Riscuri si ingrijire post operatorie

In ziua de astazi, problema respingerii implantului de catre organism este foarte redusa, datorita materialelor biocompatibile din care sunt confectionate implanturile dentare. *Se recomanda, in momentul efectuarii fisei medicale, sa precizati cu strictete eventualele boli cronice de care suferiti, tratamente pe care le efectuati, alergii, intolerante medicamentoase, deoarece in anumite cazuri, implanturile dentare nu sunt indicate.

CT

De ce este necesar CT ul?

Desi preferam sa spunem ca este o interventie chirurgicala minim invaziva, riscurile de lezare a unor formatiuni anatomice nu sunt excluse. Cele mai expuse sunt: sinusurile maxilare si nervul alveolar inferior. Pentru evitarea lezarii acestora, se recomanda efectuarea unui Computer tomograf (CBCT) pentru a se putea analiza si masura cu precizie, distanta fata de aceste formatiuni anatomice, astfel incat, viitoare implanturi sa nu interfere cu ele.

Integritatea arcadelor dentare

Importanta integritatii arcadelor dentare

O arcada integra naturala este formata din 16 dinti. O arcada integra artificiala este alcatuita din 14 dinti ( molarii de minte nu se protezeaza). In cazul lipsei unuia sau a mai multor dinti, o serie de modificari se produc, atat asupra aparatului dento-maxilar cat si asupra intregului organism. Astfel, prin masticatia ineficienta (triturarea insuficienta a alimentelor) apar probleme la nivel digestiv.

slide 1
Zambesti, vorbesti si mananci cu incredere!

Poți din nou să fii tu, să zâmbești, să uiți de momentele stânjenitoare din cauza lipei unuia sau a mai multor dinți. Te așteptăm la o consultație.

Solicită programare
slide 1
Implanturile dentare sunt biocompatibile

Implanturile dentare sunt fabricate din titan, material testat si acceptat de organism, printre calitatile sale enumerandu-se excelenta rezistenta si duritate.

Solicită programare

alte servicii de stomatologie

V-ați întrebat vreodată ce ar trebui să faceți pentru a vă îmbunătăți zâmbetul? Vă oferim o gamă largă de tratamente dentare, toate în funcție de nevoile dumneavoastră. Echipa noastră oferă servicii de înaltă calitate și personalizate pentru fiecare pacient.

Consultatii stomatologie

Consultații

Asigurăm pacienților confort, siguranță și rezultatele dorite, într-un timp cât mai scurt.

Estetica dentara

Estetică dentară

Rezultate imediate și o strălucire vizibilă, tratamentele cu laser, o procedură sigură și fără durere.

Protetica dentara

Protetică dentară

Completarea dinților lipspă în cea mai corectă și estetică variantă!

Protetica dentara

Parodontologie

Îngrijiți-vă întregul sistem de susținere al dintelui: gingie, ligamente, os.

Endodontie

Endodonție

Devitalizarea dinților și tratarea corectă a infecțiilor dentare, fără durere!

Profilaxie dentara

Profilaxie dentară

Dacă prețuiți aspectul dinților vă putem ajuta oferindu-vă un program de igienă orală.

Urgențe stomatologie > 0740 074 724

Pacienții cu urgențe stomatologice au prioritate, solicitați acum o programare.