Program stomatologie

Program clinica

Luni - Vineri : 09:00 - 20:00

Sambata : 09:00 - 13:00

programare-stomatologie-constanta

Email

programari@astrimed.ro

Urgente-stomatologie

Contact

+0740 074 724

Gutiera MODERN CLEAR - Aparat dentar transparent si mobil

• Gutierele sunt aproape invizibile și fac ca tratamentul să fie unul discret. Colegii de la lucru, clienții sau colegii de clasă nu vor observa nimic, doar dacă le spui tu.

Albire cu laser

Diagnosticul 3D gratuit

Încă de la prima consultație la dentistul sau ortodontul tău pot fi efectuate amprente ale danturii tale. Cu ajutorul MODERN CLEAR, îți vom crea un plan de tratament personalizat în care vom lua în considerare nevoile și dorințele tale precum și recomandările specialistului. Astfel încât, data viitoare când vei veni la medicul tău dentist, vei putea vedea o simulare 3D completă a dinților tăi și a modificărilor acestora pe parcursul tratamentului, de la început și până la sfârșitul tratamentului.

Fatete si coroane dentare

O metodă ușoară de tratament

Gutierele MODERN CLEAR reprezintă o metodă ortodonțică care este special proiectată pentru nevoile tale. Tratamentul poate fi aplicat atât pentru arcada superioară, pentru cea inferioară sau pentru ambele arcade concomitent. La începutul tratamentului vei primi de la dentistul tău un set de gutiere pe care le vei purta pe rând. La fiecare două săptămâni vei trece la următorul set de gutiere. Fiecare gutieră aplică o presiune ușoară asupra dinților împingându-i pas cu pas spre poziția dorită.

Bijuterii dentare

Durata tratamentului 6-12 luni

Durata de tratament poate diferi in functie de pacienti deoarece este influențată de severitatea gradului de deplasare și de distanța pe care dinții trebuie să se deplaseze pentru a se alinia armonios pe arcadă.

Gingivoplastii estetice

Finalizarea tratamentului

Odată ce tratamentul este finalizat va trebui doar să porți o gutieră stabilizatoare timp de câteva ore pe zi (sau peste noapte) pentru ca noul tău zâmbet să fie păstrat în poziția dorită pentru totdeauna.

Gutiere Dentare Modern Clear
Mobilitate si adaptabilitate

Gutierele sunt îndepărtabile și pot fi date jos cu ușurință înainte de a mânca sau de a te spăla pe dinți. În plus, nu-ți restricționează paleta de mâncăruri disponibile.

Solicită programare
Gutiere Dentare Modern Clear
Tratament discret

Gutierele sunt aproape invizibile și fac ca tratamentul să fie unul discret. Colegii de la lucru, clienții sau colegii de clasă nu vor observa nimic, doar dacă le spui tu.

Solicită programare

Diagnostic 3D gratuit!

MODERN CLEAR îți va prefigura cum va arăta zâmbetul tău la finalul tratamentului chiar înainte să-l începi, iar acest lucru este bineînțeles gratuit.

alte servicii de stomatologie

V-ați întrebat vreodată ce ar trebui să faceți pentru a vă îmbunătăți zâmbetul? Vă oferim o gamă largă de tratamente dentare, toate în funcție de nevoile dumneavoastră. Echipa noastră oferă servicii de înaltă calitate și personalizate pentru fiecare pacient.

Implanturi dentare

Implanturi dentare

Uită de momentele neplăcute cauzate de lipsa unuia sau a mai multor dinți.

Consultatii stomatologie

Consultații

Asigurăm pacienților confort, siguranță și rezultatele dorite, într-un timp cât mai scurt.

Protetica dentara

Protetică dentară

Potrivire adecvată, estetică superbă și funcție eficientă. Vă așteptăm la consult!

Protetica dentara

Parodontologie

Parodontita este o boală inflamatorie care afectează osul și țesuturile moi care susțin dinții.

Endodontie

Endodonție

Acest tratament vă va proteja dintele și va preveni viitoarea infecție cu bacterii.

Profilaxie dentara

Profilaxie dentară

Dacă prețuiți aspectul dinților vă putem ajuta oferindu-vă un program de igienă orală.

Urgențe stomatologie > 0740 074 724

Pacienții cu urgențe stomatologice au prioritate, solicitați acum o programare.