Program stomatologie

Program clinica

Luni - Vineri : 09:00 - 20:00

Sambata : 09:00 - 13:00

programare-stomatologie-constanta

Email

programari@astrimed.ro

Urgente-stomatologie

Contact

+0740 074 724

Clinica de stomatologie Astrimed

Atasati de zambetul tau!

Astrimed este un cabinet de stomatologie privat din orasul Constanta. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie pentru a le oferi pacientilor nostri servicii de stomatologie de inalta calitate.

Medicii nostri stomatologi și asistenții acestora fac tot posibilul pentru a trata pacienții de orice afectiune dentara, intr-un mediu curat si modern. Echipa Astrimed este pregatita sa faca fata oricarei situatii neplacute cauzate de anumite afectiuni dentare.

Tratam fiecare afectiune dentara cu eficienta datorita tehnologiei de ultima generatie cu care sunt dotate cabinetele noastre. Microscopul dentar marca Leica ne ajuta sa obținem imagini absolut clare și luminoase cu o profunzime a câmpului vizual uimitoare pentru chirurgia dentară și diferite proceduri.

Tratamentele de endodonție, parodontologie, chirurgia țesuturilor moi, terapie, biostimulare și albire sunt realizate cu ajutorul laserului Dr. Smile iar pacientii nostrii nu simt durerea, timpul este redus si vizita la stomatolog se transforma astfel intr-o placere. Facem tot posibilul pentru ca pacienții noștri să se simtă confortabil și cât mai relaxați posibil..

Daca este o restaurare completă a danturii dumneavoastra sau un implant dentar, vă putem ajuta. De la tratamentul dentar simplu la cel complex, puteți avea încredere în noi pentru a vă ajuta.

Solicita o programare
About image

Urgențe stomatologie > 0740 074 724

Pacienții cu urgențe stomatologice au prioritate, solicitați acum o programare.